Nieuws van de fractie Wormerland


Even voorstellen: Maarten Haalboom, nummer 2 op de lijst

Ik ben Maarten Haalboom, 53 jaar oud, en woon in Oostknollendam.

Ik werk als projectmanager bij Siemens Healthineers, een bedrijf dat medische apparatuur plaatst in diverse ziekenhuizen in de wereld.

In 2014 heb ik mij opgegeven als vrijwilliger bij de Contact Commissie Oostknollendam en heb me ingezet als penningmeester van de club.

Super leuk om te doen, je leert veel over de besluitvorming in samenwerking met de ambtenaren en politici in de gemeente, en door de veelvuldige contacten met de politiek en ambtenaren in de gemeente, heb ik besloten om mij verder in de politiek te begeven.

De ervaringen, opgedaan in de Contact Commissie, kunnen mij daar goed bij helpen.

Na cotact met diverse leden van de Partij voor Ouderen en Veiligheid, heb ik besloten om lid te worden van deze partij en is tevens het idee ontstaan om een afdeling in Wormerland op te starten en mee te gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezing in Maart 2018 in Wormerland.

Ik ben zeer enthousiast en hoop een zetel te krijgen in de gemeenteraad om de inwoners van de gemeente Wormerland een stem te geven in deze raad.

Het is enorm belangrijk dat er een lokaal verankerde partij ondanks de hedendaagse hectiek, een heldere en betrouwbare partij blijft.

Wormerland, stem LOKAAL, stem Partij voor Ouderen en Veiligheid. LIJST7